Geschiedenis

In 2009 is de basis ontstaan voor S.K.O. Transport. Vanuit een enkele pakketroute voor PostNL heeft Abdes Oughanim zijn bedrijf S.K.O. Transport opgebouwd. Met een aanstekelijke passie, gedrevenheid en een gezonde dosis aan ondernemersgeest heeft hij zijn bedrijf opgebouwd. Met een niet aflatende energie en inzet van alle medewerkers staat er nu een transportbedrijf wat klaar is om zich de komende jaren te ontwikkelen tot een belangrijke en waardevolle speler op de logistieke markt.

Door gerichte ien verantwoorden investeringen in voertuigen en mensen en deze naadloos aan te laten sluiten op de constante groei naar vraag naar veilig, effectief en efficiënt transport heeft Abdes Oughanim een vast klantenbestand opgebouwd. Deze klantenkring vormt de basis van waaruit S.K.O. Transport in staat is te groeien.

S.K.O. Transport is zeker niet een van de bekendste transportbedrijven maar zeker wel een van de meest innovatieve, sympathiekste en plezierigste om mee samen te werken.

SKO Team

24/7

Bel ons Contact opnemen

Wagenpark

Een zeer gevarieerd wagenpark en in combinatie met onze gedreven chauffeurs staan deze dagelijks voor u klaar om ingezet te worden.