Geschiedenis

In 2009 is de basis ontstaan voor S.K.O. Transport. Vanuit een enkele pakketroute voor PostNL heeft Abdes Oughanim zijn bedrijf S.K.O. Transport opgebouwd. Met een aanstekelijke passie, gedrevenheid en een gezonde dosis aan ondernemersgeest heeft hij zijn bedrijf opgebouwd. Met een niet aflatende energie en inzet van alle medewerkers staat er nu een transportbedrijf wat klaar is om zich de komende jaren te ontwikkelen tot een belangrijke en waardevolle speler op de logistieke markt.

Door gerichte ien verantwoorden investeringen in voertuigen en mensen en deze naadloos aan te laten sluiten op de constante groei naar vraag naar veilig, effectief en efficiënt transport heeft Abdes Oughanim een vast klantenbestand opgebouwd. Deze klantenkring vormt de basis van waaruit S.K.O. Transport in staat is te groeien.

S.K.O. Transport is zeker niet een van de bekendste transportbedrijven maar zeker wel een van de meest innovatieve, sympathiekste en plezierigste om mee samen te werken.

Arjan Dekker

Directeur

Bel ons Contact opnemen

Onze mensen

Graag stel ik voor aan de key-spelers van ons bedrijf:

Fleet-manager

Arjan Dekker

Arjan is onze directeur Operations en verantwoordelijk voor de dagelijks operatie binnen S.K.O. Transport. Arjan kiest voor een duidelijke structuur, heldere communicatie en transparantie voor zowel medewerkers, partners en natuurlijk onze klanten waardoor we optimaal kunnen presteren en samenwerken.

Abdes Oughanim

Eigenaar en inspirator voor alle medewerkers binnen SKO Transport. Een voorbeeld voor ons allen die laat zien dat je alles kunt bereiken als je er maar voor wil werken. De passie en gedrevenheid waarmee hij S.K.O. Transport heeft opgezet is bewonderingswaardig en getuigt van veel doorzettingsvermogen en durf. Belangrijk in het leven van Abdes is naast zijn gezin, genieten, plezier hebben en keihard werken om je doelen te bereiken.

Shelly van Haeften

Met Shelly hebben wij een administratieve duizendpoot in huis. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor onze afdeling klantenservice. Shelly controleert iedere dag of alle vragen en/of suggesties van klanten op een juiste wijze zijn verwerkt en afgerond.

Eslam Azam

Eslam is verantwoordelijk voor het zorgvuldig en efficiënt plannen van al onze routes. Bij calamiteiten weet hij snel alternatieve oplossingen te vinden waardoor klanten nauwelijks tot geen vertragingen ervaren. Als planner ben je de spil van een transportorganisatie. Die verantwoordelijkheid neemt Eslam zeer serieus.

Wagenpark

Een zeer gevarieerd wagenpark en in combinatie met onze gedreven chauffeurs staan deze dagelijks voor u klaar om ingezet te worden.